Naturex

Προϊόντα με Ενδιαφέρον
Litozin

Οστεοαθριτιδα - Περιαθριτιδα - Γενικά Πόνοι Αρθρώσεων

litozin

Το σκεύασμα κατά αυτού του είδους πόνου στην φυτοθεραπεία είναι το Litozin. Περιέχει κάψουλες απο ειδικά παρασκευασμένους καρπούς αγριοτριανταφυλλιάς Rosa Canina . Παρασκευάζεται σε ειδικά αγροκτήματα με μεθόδους καλλιέργειας που διασφαλίζουν την σταθερή περιεκτικότητα σε δραστική ουσία. Είναι απολύτως φυτικό χωρίς παρενέργειες και πάρα πολύ αποτελεσματικό στους πόνους των αρθρώσεων .

Δοσολογία : 2 κάψουλες Πρωί - Μεσημέρι - Βράδυ , με ή χωρίς φαγητό

 
Βιταμίνη D3

vitaminD3Η Βιταμίνη D απαιτείται για την απορρόφηση και αξιοποίηση του ασβεστίου και του φωσφόρου. Είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη και συντήρηση των οστών και των δοντιών. Χρήσιμη σε περιπτώσεις οστεοπόρωση. Η Βιταμίνη D3 είναι η πιο βιοδιαθέσιμη μορφή βιταμίνης D .

Πρόσφατα στατιστικά στοιχεία για την Ελλάδα, αναφέρουν έλλειψη της Βιταμίνης D3 με το παράδοξο της ηλιόλουστης χώρας. Σε αυτό πιθανότατα συμβάλλει η μεγάλη χρήση αντηλιακών, η παραμονή σε κλειστούς χώρους κλπ . Οι συνέπειες της έλλειψης της Βιταμίνης D3 είναι σοβαρές σε πολλά μεταβολικά σύνδρομα στην σύνθεση της κυτταρικής μεμβράνης, σε καρκινογενέσεις.

Συγκεκριμένα η Vitamin D3 κυκλοφορεί σε διάφορα σκευάσματα . Το φαρμακείο μας προτείνει την Solgar Vit D3 2200 IU , η οποία απο την εμπειρία μας στο πελατολόγιο μας έχει αποδεδειγμένα αυξήσει τα επίπεδα της Βιταμίνης D3 στο αίμα των ασθενών

 
Ice Guard

iceguardΗ Optima Health & Nutrition καινοτομεί για άλλη μία φορά και παρουσιάζει τα αποσμητικά Ice Guard. Βασισμένη στην σύγχρονη έρευνα για τα μεταλλικά άλατα (γνωστά ως ammonium alum από την εποχή του Ρωμαίου Πλίνιου-100π.Χ.) η Optima τελειοποίησε την μέθοδο φυσικής επεξεργασίας τους (κοπή και λείανση) για την αξιοποίηση τους. Τα αποσμητικά Ice Guard δρουν κατά των βακτηριδίων στην επιφάνεια του δέρματος χωρίς να απορροφούνται και έτσι αποτρέπουν αποτελεσματικά την κακοσμία χωρίς να αναστέλλουν την ευεργετική για τον οργανισμό διαδικασία της εφίδρωσης καθώς δεν μπλοκάρουν τους πόρους. Παράλληλα δημιουργούν ένα φυσικό φίλτρο προστασίας διευκολύνοντας την αναπνοή του δέρματος και διατηρώντας έτσι το αίσθημα φρεσκάδας όλη μέρα!

 
Ζεόλιθος

zeolithosO Ζεόλιθος (zeolite) είναι ένα φυσικό προϊόν ( συμπλήρωμα διατροφής ), το οποίο δημιουργείται μέσα από φυσικές διαδικασίες εκατομμυρίων ετών. Το όνομά του προέρχεται από τις αρχαίες ελληνικές λέξεις Ζέω=βράζω και Λίθος=πέτρα, ενώ οι ιδιότητες και εφαρμογές του είναι τόσο σημαντικές που πολλοί τον χαρακτηρίζουν εκπληκτικό. Ο Ζεόλιθος διαθέτει τεράστια ιοντοανταλλακτική ικανότητα, χάρη στην οποία λειτουργεί ως ισχυρό αποτοξινωτικό για τον οργανισμό.

Η χρήση του Ζεόλιθου (zeolite) ως συμπλήρωμα διατροφής : Απορροφώντας τις ελεύθερες ρίζες και δεσμεύοντας βαρέα μέταλλα, τοξίνες και οργανικές ενώσεις, μπορεί και:

1. Βελτιώνει τη λειτουργία ζωτικών οργάνων, επειδή αυτά δεν επιβαρύνονται.
2. Δημιουργεί αίσθηση ευεξίας.